Je producten retourneren

Als je je bestelling wilt retourneren dan kun je deze terugsturen naar ons retouradres. Het Spellenpaleis betaalt de aankoopsom van de teruggestuurde artikelen, inclusief de bezorgkosten aan je terug. Wij betalen het bedrag binnen 14 werkdagen aan je terug. De verzendkosten voor het retourneren van je pakket naar ons zijn echter voor jouw rekening. Ook bij het retourneren van een deel van je bestelling zijn de verzendkosten voor jouw rekening.
Bij alle annuleringen, ruilingen en retourneringen verzoeken wij je het retourformulier in te vullen en mee retour te sturen. Zonder dit formulier kunnen wij je retourzending helaas niet behandelen.

Download Retourformulier

 

Je bestelling annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. Annuleer je de bestelling, nadat deze verzonden is, dan moet je het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Spellenpaleis.nll reeds een betaling van je heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan je terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als je de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

Retouradres Spellenpaleis.nl

Spellenpaleis.nl
Kruisvaardersstraat 33
5021 BA Tilburg

info@spellenpaleis.nl

14 dagen bedenktijd

Als consument heb je bij het spellenpaleis een afkoelingsperiode van 14 dagen. Je kunt je product(en) binnen deze 14 dagen aan ons retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn gepersonaliseerde producten/maatwerk. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 6 van onze algemene voorwaarden.

Bankrekeningnummer

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij je bankrekeningnummer nodig (IBAN). Klanten uit België dienen het IBAN én BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan Het Spellenpaleis hebt gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude omtrent terugbetalingen.
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen 14 dagen aan je terugbetaald.

Heb je een klacht?

Heb je een klacht over de geleverde producten of onze service? Wij luisteren graag naar onze klant. Meld je klacht binnen 14 dagen aan info@spellenpaleis.nl en je ontvangt binnen enkele werkdagen een passend antwoord van ons.